Having YT trouble

Hangout of the Badger Squad, catch up on the latest news and rumors.
The Public Forum is open to friends of the squadron.

Moderators: Commanders, NCO, Officers

Michael Myers
Squad Officer
Posts: 426
Joined: Wed Sep 26, 2012 10:10 am
Location: Denmark

Having YT trouble

Postby Michael Myers » Tue Nov 25, 2014 3:16 pm

Hi guys,

I have a little problem that I hope that some of you can help me with...

My problem is, that everytime I upload a video, for some reason the footage looks like
it was recorded by a drunk student because the camera is all over the place wobbling and
its really beginning to piss me off. I´ve never had this issue before and I cant use Sony Vega
for some reason either because editing my videos there results in my clips losing sound.

Image

Need help from an experienced YouTuber.. This has to stop. Or my Luciano account on YT dies.
I used fucking two hours uploading a video that was ruined because of that wobble shit.
Image
Image

Szyporyn
Squad CO
Posts: 706
Joined: Tue Jun 12, 2012 9:26 am
Location: Denmark

Re: Having YT trouble

Postby Szyporyn » Wed Nov 26, 2014 12:00 pm

Sounds like you need to get a hold of Wasp or Luke
Image

Michael Myers
Squad Officer
Posts: 426
Joined: Wed Sep 26, 2012 10:10 am
Location: Denmark

Re: Having YT trouble

Postby Michael Myers » Thu Nov 27, 2014 11:18 am

It would be greatly appreciated if anyone could help in this matter.. Here is the newest video I´ve uploaded.
Its easy to tell that the camera is all fucked up, which isnt the case on the original footage.

Image
Image

Szyporyn
Squad CO
Posts: 706
Joined: Tue Jun 12, 2012 9:26 am
Location: Denmark

Re: Having YT trouble

Postby Szyporyn » Fri Nov 28, 2014 12:16 pm

Looks like you have activated some filter or something mate.
Image

Michael Myers
Squad Officer
Posts: 426
Joined: Wed Sep 26, 2012 10:10 am
Location: Denmark

Re: Having YT trouble

Postby Michael Myers » Fri Nov 28, 2014 12:21 pm

I havent.. I upload like I normally do, but when its close to finishing, it tells me that my footage appears to be shaken and
if I want it fixed.. Either way, it happens. I´ve tried answering both yes and no.

Think Im gonna delete the video later today and let Micro (John Doe) upload it. Maybe its my account that is fucked up, I dont know.

This has never happened to me before, so Im really clueless about what to do.
Image
Image


Return to “Public Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest